Bony Design


Jasper AgemaHistorie Bony Design
Reeds meer dan 40 jaar heeft Bony Design als ontwerper en producent ervaring in de meubelbranche. Bony Design is daarmee een gevestigde naam in Nederland en daarbuiten. De collecties van Bony Design behoren tot het hogere segment in de meubelmarkt, onze klanten waarderen ons om ons design en uitmuntende kwaliteit. Een optimale prijs-kwaliteitverhouding en klantbeleving staan bij ons hoog in het vaandel. Op al onze producten geven wij 2 jaar garantie. Bony Design positioneert zich in de meubel-design branche als een professionele klantgerichte onderneming met een uitgebreide collectie hoogwaardige Dutch Design ‘Made in Holland‘ meubelen en woonaccessoires. Het ontwerp, productie en verkoop van onze collectie vindt plaats in eigen beheer. Bony Design streeft naar een duurzame en maatschappelijk verantwoorde onderneming. Al onze producten worden in Nederland gefabriceerd, op deze wijze voldoen wij aan de wet- en regelgeving op het gebied van produceren in relatie tot milieu en verantwoord grondstofgebruik.

Missie : Bony Design „ A new style in home decoration‘ - Een nieuwe stijl in uw interieur.

Wie is Bony Design?

Bony Design ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt Dutch Design meubelen en woonaccessoires volgens eigen concept en onder eigen dak. Onze herkenbaarheid vindt u terug in de toegepaste hoogwaardige materialen zoals rvs, massief eiken en opgewaardeerd gebruikt steigerhout. Nieuw in onze collectie is gerecycled kunststof welke we onder meer verwerkt hebben in een nieuwe garderobe-collectie. 

Doordat Bony Design haar eigen bedrijfskolom beheerst is zij in staat een continue hoogwaardige kwaliteit te realiseren en te waarborgen. Het is niet voor niets dat wij 2 jaar garantie geven op al onze producten.

Bony Design is eveneens sterk in het produceren van tafels, stoelen en garderobe op maat, klantspecifiek. Zo kunt u uw wensen bij ons kenbaar maken. Wij bieden u  onder meer ook een brede collectie van stoffen ten behoeve van onze lampenkappen. U kunt ook uw eigen materiaalwensen kenbaar maken. In eigen beheer en binnen ons netwerk zijn wij in staat al uw wensen ten aanzien van uw interieur te verzorgen.

Met vriendelijke groet,


Jasper Agema

Bony Design B.V.

Bony-lampen_wandlampen