Bony Design Kapstok donker eiken met rvs (2035)
  • Wandkapstok donker eiken met rvs (2035)

Bony Design Kapstok donker eiken met rvs (2035)

Artikelnr: 8718564880809
0 Beoordeling(en)

Kapstok  voor aan de wand, uitgevoerd in massief donker eiken met rvs (2035)

Afmetingen: H 100cm x B 22cm x D 36cm

Levertijd maximaal 3 werkdagen

199,00 €
incl. BTW
of

Beschrijving

Kapstok donker eiken met rvs (2035)

Kapstok eikenhout met RVS (2035)

Door toepassing van massief Europees eiken in combinatie met hoogwaardig RVS geeft Bony Design deze RVS wandkapstok een uniek design. Bony Design levert hiermee een opvallend eigentijds ontwerp af. Deze Bony Design eikenhouten wandkapstok is voorzien van een hoogwaardige RVS hoedenplank voor eventuele shawls, handschoenen of mutsen. Bony Design gebruikt altijd hoogwaardig RVS bij haar garderobe. Deze Bony Design RVS wandkapstok is daarnaast voorzien van een RVS garderobestang, alwaar u uw Bony Design RVS kledinghangers aan op kunt hangen voor het netjes ophangen van uw jassen en mantels. U kunt ook twee stuks RVS wandkapstokken toepassen in uw garderobe, door deze RVS wandkapstokken op verschillende hoogtes op te hangen, ontstaat er een speels karakter. Deze Bony Design RVS Wandkapstok is tevens voorzien van een vijftal knoppen voor eventuele kinderjassen of voor uw tassen. Bony Design past Europees eikenhout toe in haar producten. Hierdoor heeft elke eikenhouten wandkapstok haar eigen unieke uitstraling. Het afgebeelde eikenhout kan derhalve afwijken van de geleverde wandkapstok eikenhout omdat het natuurlijk materiaal betreft. Bony Design bewerkt en verwerkt zelf het massieve eikenhout van deze wandkapstok en voorziet het massieve eikenhout van een unieke kleurenbeits. In combinatie met de natuurlijke uitstraling van het eikenhout geeft deze kleurenbeits iedere wandkapstok haar eigen unieke design.

Deze RVS wandkapstok van Bony Design wordt geleverd met bevestigingsmateriaal, zodat u hem zelf eenvoudig kunt ophangen in uw entree of slaapkamer. De bevestiging van deze wandkapstok is subtiel weggewerkt zodat de schroeven niet zichtbaar zijn na montage

Roestvrij staal geeft een strakke en tegelijkertijd chique uitstraling en is een gewild product voor de woninginrichting. RVS is stootvast, duurzaam en bezit uitstekende corrosiewerende eigenschappen. Door het gladde oppervlak laat RVS zich gemakkelijk reinigen en is het zeer hygiënisch.

Beoordeingen

Gemiddelde beoordeling
Kommentar schreiben